Naše usluge

Upoznajte se s našim uslugama web dizajna i izrada logotipa, pozicioniranja na tražilicama, izradom i održavanjem vaših poslovnih profila na društvenim mrežama, oglašavanje vaše tvrtke i savjetovanja

Web Dizajn

Izrađujemo web stranice koje su prilagođene za sve vrste pregledavanja (računala, tableti, mobiteli), prilagođene vašim potrebama i potrebama vaših klijenata, brzo, jednostavno i povoljno.

Oglašavanje

Vršimo za vas usluge internetskog oglašavanja kako bi s dobili najveću moguću korist od vaših uloženih financija. S vama dogovaramo vaše ciljeve i prema tome se vodimo i organiziramo. Nudimo vam svu analizu oglasa.

SEO

Radimo na pozicioniranju vaše stare ili nove web stranice na Google, kako bi vaši klijenti prema ključnim riječima uspjeli pronaći vaše poslovanje. Optimizacija za tražilice je dugoročan posao.

Logotip

Izrađujemo logotipe koji se uklapaju s vašom web stranicom, a ako imate društvene profile možete ih i tamo koristiti kako bi dobili na prepoznavanju vašeg brenda.

Društvene mreže

Većina ljudi u današnje vrijeme koristi društvene mreže, pa koji je bolji način da vas netko pronađe nego preko poslovnih profila vaše tvrtke. Za vas izrađujemo profile, a po potrebi i dogovoru ih i održavamo.

Savjetovanje

Savjetujemo vas u vezi izrade vaše web stranice, izrade poslovnih profila na društvenim mrežama i koje bi bile najbolje za vaš posao, savjetujemo vas oko internet oglašavanja, te oko naših usluga koje mislimo da bi vam koristile.

Zanimljivosti

Zadovoljnih klijenata

Završenih projekata

Pratitelji profila na društvenim mrežama koje smo napravili i održavamo

Oglasne kampanje

Javite nam se

Slobodno nas i bez obaveze kontaktirajte u vezi vaših potreba. Ovisno o vašim zahtjevima prilagođavamo cijenu i dogovaramo uvijete koji vam odgovaraju. Na neka pitanja dajemo i besplatne savjete